Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.03.26

Koronavírus: a helyi orvosi rendelőkbe való szállításban is segít Letenye

"Letenye Város Önkormányzata - mint ahogy arról már korábban is beszámoltam - folyamatosan segítséget nyújt az új típusú koronavírus elleni védőoltást igénylő, idős letenyei állampolgárok nagykanizsai oltópontra történő szállításában.

Az elmúlt napokban és ma is, ismét sor került oltóponton történő védőoltások beadására, melynek szervezését a letenyei háziorvosi rendelőkben dolgozó egészségügyi személyzet végez el az önkormányzat hozzájárulásával, segítségével.

Jó néhány honfitársunk csak segítséggel tudja igénybe venni a védőoltásokat. Van, aki már a második védőoltást is megkapta.
Örülünk, hogy önkormányzatunk is részt vállal és szervesen hozzájárul a helyi lakosság védőoltásokhoz történő mielőbbi hozzájutásában, növelve ezzel a beoltott helyi polgárok számát.

Az előttünk álló, a járványhelyzet mérséklésének elősegítésére elvégezendő feladatokat továbbra is, a jövőben is segítjük!" - közölte Facebook oldalán pénteken Farkas Szilárd letenyei polgármester.

letenye-koronavirus-vedooltas-2021.jpg

(A letenyei Vass Tibor az önkormányzat megbízott gépjárművezetője felsegíti az oltásra behívott letenyeieket egy kisbuszra)