Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.06.10

Kimagasló szakmai munka a Letenye SE-nél

A múlt héten pénteken este a művelődési ház nagytermében tartotta értékelő összejövetelét a Letenye Sportegyesület (LSE). Itt elsőként Soós Ferenc elnök köszöntötte a jelenlévőket, majd szólt az elért eredményekről, hiszen két év alatt jelentős fejlődés zajlott a csapatoknál.

letenye-se-gyules-2019-1.jpg

(Az összejövetelen Soós Ferenc, az LSE elnöke is szólt az elért eredményekről, mellette Tamás Tamás edző)

Tamás Tamás, az utánpótlás-nevelésben aktívan résztvevő sportedző részletesen ismertette a tavalyi és az idei évben kapott anyagi és nem anyagi jellegű támogatások felhasználását. Külön is megköszönte Letenye Város Önkormányzatának, a folyósított civil szervezeti támogatásokat, valamint a Kossuth Mezőgazdasági Kft. által rendelkezett TAO pénzösszeget, melyből az egyesület többek között több millió forint értékben sportfelszereléseket is vásárolt. A vállalkozás vezetője Kátai Tibor arról biztosította a focistákat, hogy a jövőben is támogatni fogják őket.

A találkozón Farkas Szilárd polgármester kiemelte, hogy a szülők méltán lehetnek büszkék gyermekeikre, hiszen a sport, a tenni akarás, valamint a szakma szeretete és találkozása lehetővé tették azt, hogy a labdarúgás magasabb szintre emelkedjen Letenyén, melynek köszönhetően a Zala Megyei Labdarúgó Bajnokság II. osztályában bajnok lett az LSE labdarúgó csapata. A letenyei polgármester arról is szólt, elképzelhető, hogy a jövőben Letenye legnagyobb munkáltatója is segítheti TAO felajánlással az LSE munkáját.

letenye-se-gyules-2019-2.jpg

(Farkas Szilárd polgármester arról is szólt, hogy a jövőben nagy valószínűséggel Letenye legnagyobb munkáltatója is segíti TAO pénzekkel az LSE működését)

Példaértékű és követendő, amit a Letenye Sportegyesület vezetősége, a szülők és gyermekeik, valamint Tamás Tamás sportedző tettek az elmúlt időszakban, ezzel is öregbítve kisvárosunk hírnevét a sport és a labdarúgás terén - fogalmazott a városvezető.

Az összejövetelen díjakat, ajándékokat adtak át a kis és nagy focistáknak valamint külön megköszönték Szabó Ferenc gondnok munkáját, aki több ezer fotót és sok videót készít az LSE életéről és kezeli annak Facebook oldalát is. Köszönő szavak mellett, ajándékot vehetett át Farkas Szilárd polgármester valamint Vass Tibor, aki önkéntes kapusedzőként készíti fel az LSE hálóőreit.

Az esemény végén a letenyei polgármester pizzára és üdítőre látta vendégül a focistákat és kísérőiket.

Bajnokcsapat a Letenye SE

A megye II. déli csoport legjobbjai lettek a letenyei focisták.