Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015.05.28

Június elsején nyit ki a Letenyei Termálfürdő és Kemping

A csütörtöki letenyei testületi ülés során Farkas Szilárd polgármester tájékoztatója során többek között szólt arról, hogy a helyi egészségügyi központ felújítása a tervezett ütemben halad, a korábbi beázások miatt a fogorvosokat és az önkormányzatot ért károk rendezése folyamatban van.

 

letenye-termalfurdo.jpg

 

A virágosítás megkezdődött a városunkban, a Főtérrel végeztek és virágok kerülnek ki a főutcákon lévő kandelláberekre is.

 

A temetői urnafal két hónapon belül készen lesz, amely tető- és térburkolással bővül.

 

A közfoglalkoztatási program keretén belül betonelem gyártását kezdi meg hamarosan az önkormányzat, az ehhez szükséges területet már megvásárolta a város.

 

A tavaly szeptember 13-i felhőszakadás okozta károk felszámolása hamarosan megkezdődik, a kiáradt Béci patak által elsodort hidak teljes újjáépítése várhatóan a nyár folyamán megtörténik - fogalmazott a letenyei polgármester.

 

Az ülés során tárgyaltak még az önkormányzati tulajdonú ÉKKÖV Kft. 2014-es gazdálkodásáról is, amelyet több mint 11 milliós nyereséggel zárt a vállalat.

Itt hangzott el az is, hogy a cég által üzemeltetett Letenyei Termálfürdő és Kemping június első hetében megnyitja kapuit, a komplexum délelőtt 10 órától este 20 óráig lesz nyitva, a jegyárakat nem emelték, a látogatók a tavalyi árakon vehetik igénybe Letenye strandját és kempingjét.

Az Andrássy Gyula Általános Iskolába járó tanulók a tanítás utolsó hetében néhány alkalommal ingyen mehetnek a letenyei strandra - hallottuk Letenye Város Képviselő-testületének május 28-i tárgyalási napján.