Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.04.22

Jubileumi Csiribiri Letenyén

Letenyén immár tizedik alkalommal rendezték meg a körzeti jellegű Csiribiri óvodás találkozót.
A program szombat délelőtt a művelődési ház nagytermében vette kezdetét, amelyen köszöntőt mondott Farkas Szilárd letenyei polgármester, de mivel ovis csoport is érkezett onnan, tiszteletét tette Novák Ferenc zalakarosi városvezető is.
A Letenye és környéke óvodáinak munkaközösségei által szervezett Csiribirin felléptek a helyi, a becsehelyi, a muraszemenyei, a tótszerdahelyi, a pusztamagyaródi, a zalakarosi és az eszteregnyei apróságok.
A letenyei rendezvény nemzetközivé vált, hiszen a szlovéniai Lendváról is érkeztek kis ovisok, akik bábjátékot adtak elő.
Évről-évre egyre színvonalasabb tartalommal telítődik ez a délelőtt és igazán élményt nyújtó mind a gyerekek, mind a felnőttek számára.
Ez az alkalom nem a versenyről, nem a minősítésről szól, nincs szakmai zsűri.
Az a cél, hogy jól érezzük magunkat, miközben örülhetünk a sok mesének, vidám gyermekdaloknak, táncoknak - mondta lapunknak Friman Jánosné óvodavezető.
A rendezvény végén nagy tapssal jutalmazták a színpadra felsorakozott szereplőket a nézők, majd a helyi óvoda vendégül látta a kis óvodásokat és az óvodapedagógusokat.

letenye-csiribiri-2018-1.jpg

(A letenyei Hóvirág óvoda horvát csoportjának műsora. Felkészítőjük Szalai Katalin óvodapedagógus)

letenye-csiribiri-2018-2.jpg

(A Csiribiri közönsége)