Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.05.16

Ismét Apák napja a letenyei oviban

Immár negyedik alkalommal rendezték meg a Letenyei Hóvirág Óvodában az Apák napi családi pikniket. Az intézmény nevelőtestülete és szülői munkaközössége ismét tartalmas programokról gondoskodott. A Bajcsy utcai oviban szombaton délután kezdődött az Apák napja, ahol többek között olyan versenyjátékokban is vetélkedhettek a szülők és az apróságok mint Kresz-teszt, kötélhúzás, gyerekcipelő verseny, szkander, apa borotválja ovisát-ovis az apát játékosan.

letenye-ovoda-apak-napja-2017-1.jpg

 

letenye-ovoda-apak-napja-2017-2.jpg

(A rendezvényt Friman Jánosné óvodavezető nyitotta meg)

A szabadidős tevékenységek között népszerű volt a színező, a zsákbamacska vásár, a kutyás bemutató és a karakoe is. A Kanizsai Oldtimer Kerékpáros Szövetség jóvoltából régi drótszamarakra pattanhattak a vállalkozó szellemű szülők és gyermekek. Három lacikonyha is üzemelt, ahol a szülők sütötték a sült húsokat és az ízletes kolbászt és a felajánlásoknak köszönhetően több mint 100 tombolanyeremény talált gazdára. A versenyek eredményeinek összegzése után megválasztották és meg is koronázták a Legkirályabb apukát, aki az idén Bedő Zoltán lett.

letenye-ovoda-apak-napja-2017-3.jpg

(Apukáját, Illés Krisztiánt borotválja az ovis Illés Nikol)

 

letenye-ovoda-apak-napja-2017-4.jpg

(Népszerű volt a gyerekcipelő verseny is)

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Farkas Szilárd letenyei polgármester és Cseresnyés Péter államtitkár. A családi nap bevételének összegét udvari fejlesztő játékok vásárlására fordítják - mondta a Letenye Médiának Friman Jánosné óvodavezető.