Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.11.13

Hétfőtől kötelező a maszkviselés a letenyei városházán

Hétfőtől újabb helyen lesz kötelező maszkot hordani Magyarországon, ugyanis a kormányablakokban az ügyintézőknek és az ügyfeleknek is viselniük kell a maszkot.
A letenyei polgármester arról adott tájékoztatást, hogy szintén hétfőtől a letenyei városházán is kötelező lesz a maszkviselés.

"Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy a letenyei városházán, valamint a járási hivatalban, továbbá a letenyei kormányablak épületében 2021. november 15-étől (hétfő) az ügyfeleknek kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk használata!

letenye-varoshaza.jpg

(A letenyei városháza)

Ügyfeleket a városházán, valamint a járási hivatalban kizárólag ügyfélfogadási időben fogadunk, azaz a hétfői, szerdai és pénteki napokon.
Polgármesteri fogadóórámra csak előzetes bejelentkezés alapján van mód és lehetőség. Fogadóórám szerdánként 8:00 - 9:00 óra között zajlik. Bejelentkezés a fogadóórára a 93/544-970-es telefonszámon lehetséges!

Kérem, hogy az önkormányzat intézményeiben is szíveskedjenek használni az orrot és szájat eltakaró maszkot!
Tisztelettel kérem, hogy az ügyfélfogadási napokat, továbbá a járványügyi szabályokat szíveskedjenek betartani!" - tájékoztatott Facebook oldalán szombaton Farkas Szilárd letenyei polgármester.