Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.03.21

Gyógyszerszállításban segített a letenyei polgármester

Pénteken délután Zalaegerszegről hozott gyógyszereket Farkas Szilárd letenyei polgármester és Dr. Czigány Attila gyógyszerész, a letenyei Kazay Endre Gyógyszertár vezetője. A segítségre azért volt nagy szükség, mert a gyógyszerszállítók a megnövekedett kapacitás miatt nem tudtak Letenyére szállítani. A fuvart a városvezető és a gyógyszerész a kistolmácsi önkormányzat falubuszával oldották meg.

letenye-koronavirus-farkas-szilard-polgarmester.jpg

(Farkas Szilárd letenyei polgármester vezette a kisbuszt, amivel a gyógyszertárnak szükséges dolgokat hozták Letenyére)

A letenyei gyógyszertár Facebook oldalán így köszönte meg a segítséget.

"Köszönjük szépen a letenyei polgármester úrnak, hogy a mai vészhelyzetben az első kérésünkre járművet bocsájtott a rendelkezésünkre és segítségünkre volt az árunk gyógyszertárba szállításában.
Egy gyógyszertár üzemeltetése sosem egyszerű feladat...

A mostani helyzet rendkívüli problémákat teremt és hatalmas energiákat emészt fel. Folyamatosan követni kell a változásokat, az eseményeket, szembe kell nézni sokszor megoldhatatlannak tűnő feladatokkal.

Váratlan, számunkra szokatlan dolgok, intézkedések követik egymást, miközben mi több mint egy hete szinte csak aludni járunk haza... Mindig is tudtuk, hogy nálunk dolgoznak a legjobb kollégák, de ezen a héten többszörösen is megbizonyosodhattunk róla.

Nagyon köszönjük nekik, hogy ezekben a nehéz napokban helyt álltak és legjobb tudásuk szerint tették a dolgukat, még akkor is, amikor századikszor kellett elmondani, hogy sajnos nincs, elfogyott, hiánycikk, nem tudjuk beszerezni. Amikor ordítani tudtak volna a tehetetlenségtől, akkor is mosolyogva állták a sarat. És volt olyan is, amikor egyszerre ugrott könny a szemünkbe a félelemtől...mert mindannyiunkat vár otthon a család, a gyerekek, a párunk, a szüleink, a barátaink. És nem csak magunkat kell óvnunk, hanem őket is.

Sajnos hasonlóan nehéz napok elé nézünk. Sőt, talán még nehezebb lesz az elkövetkezendő időszak. Amikor valóban meg fogjuk élni, hogy mi jelent ez a járvány. De nekünk akkor is itt kell lenni, és tudom, hogy ők itt lesznek és mindent meg fognak tenni a betegek ellátásáért. Ezért nagyon nagy köszönettel tartozunk nekik. Nem csak most. Mindig.

Isten óvjon bennünket az előttünk álló időszakban !
És megköszönjük, ha Önök is vigyáznak ránk. Jó egészséget és kitartást mindenkinek!"