Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.01.11

Frontális baleset Letenyénél

Egy személyautó és egy kistehergépkocsi ütközött össze a 7-es számú főúton.
Eddig tisztázatlan okok és körülmények között, egy kis-tehergépkocsi és egy személyautó frontálisan összeütközött 2019. január 11-én 6 óra 35 perc körül a 7-es számú főút, 228-as kilométerszelvényénél, Letenye közelében. A helyszínelést teljes útlezárás mellett megkezdték a rendőrök.
A forgalmat Becsehely felé terelik.
Kérjük az arra haladókat, fokozott körültekintéssel és türelemmel közlekedjenek! - írta pénteken kora reggel a rendőrség
honlapján a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.
A tájékoztató térkép szerint a frontális baleset Letenye után, a Nagykanizsa felé vezető útszakaszon a letenyei ipari park környékén történt. A balesethez a letenyei, a nagykanizsai hivatásos valamint a letenyei önkéntes tűzoltókat riasztották, akik a személyautó sofőrjét kiszabadították a járműből, majd átadták őt a mentőknek. A RUTIN rendőrségi mobil alkalmazás szerint a teljes útzár időtartama várhatóan 2 óra.

A rendőrség tájékoztatása szerint a balesetben az elsődleges információk szerint két személy súlyos sérülést szenvedett.

Már (8 óra 23 perckor) nincs teljes útzár, a helyszínelést félpályás útlezárás mellett folytatják a rendőrök. Pénteken a kora délutáni órákban végeztek a helyszíneléssel az egyenruhások, az út szabadon járható.

Frissítés! A személyautó vezetője a kórházba szállítást követően elhunyt. Részletek itt: Elhunyt a letenyei baleset sérültje.

rendorseg-fenyhid.jpg