Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.03.01

Farsang a letenyei iskolában

Ha húshagyó kedd, akkor farsang. Nem volt ez másként a Letenyei Andrássy Gyula Általános Iskolában sem. Az iskola diákönkormányzata rendezésében egy szórakoztató délutánnak lehettünk részesei.  Kicsik és nagyok izgalommal telve készültek a délutánra. Ki produkciójával, ki jelmezével kápráztatta el a közönséget. A karnevál a farsangi hagyomány rövid bemutatásával indult, melyet a 8. osztályosok nyitó tánca követett, keringőt adtak elő.

Ezt követően hallhattunk három vidám verset, valamint a két 5. osztály produkcióját tapsolhattuk meg. A kórusunk előadását nagy örömmel fogadták a gyerekek. Majd meglepetésként érkeztek a minyonok a 2.a osztály egyik anyukájának szervezésében, majd a 8. osztályosok tánca következett, a cselszton. Végül az ötletesebbnél ötletesebb jelmezbe öltözött diákok felvonulása zárta a műsoros részt.

A közös program zárásaként kisorsoltuk a tombolanyereményeket, sok örömet okozva ezzel számos gyereknek. A felsősök a tornateremben folytathatták a délutánt disco keretében, az alsósok osztálytermeikben klubdélutánon szórakoztak. (Bánfalvi Éva DÖK segítő pedagógus)

 

letenye-iskola-farsang-2017-1.jpg

 

letenye-iskola-farsang-2017-2.jpg

 

letenye-iskola-farsang-2017-3.jpg

 

letenye-iskola-farsang-2017-4.jpg

 

letenye-iskola-farsang-2017-5.jpg

 

letenye-iskola-farsang-2017-6.jpg