Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.10.14

Farkas Szilárd letenyei polgármester köszönete

"Minden döntési helyzet választás, hiszen ha nem hozunk döntést, az önmagában is egy döntés."
/William Pullen/

 

letenye-farkas-szilard-polgarmester-2019.jpg

 

Tisztelt Letenyeiek, kedves Választópolgárok!

 

Nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önöket polgármesterré választásomat követő, első hivatalos közleményem alkalmával.

 

Nyilatkozatom, melyet most megteszek, mivel is kezdődhetne mással, mint az őszinte köszönetnyilvánítás szavaival.
Mindenekelőtt tisztelettel megköszönöm Önöknek, hogy éltek állampolgári demokratikus jogukkal, és október 13-án választottak, jó döntést hoztak.

 

Köszönöm mindazon Letenyeieknek, akik hittek a megkezdett munka folytatásában és személyemre, valamint képviselőjelöltjeimre voksoltak.
Köszönetemet fejezem ki mindazon dolgozóknak, akik a helyi önkormányzati választás lebonyolításban közreműködtek, munkájukkal hozzájárultak.

 

Önöknek köszönhetően - jómagam és önkormányzati képviselőim - ismét olyan felhatalmazást kaptunk, amely továbbra is megerősít bennünket abban, hogy felelős döntéseket hozzunk településünk érdekében, védjük, fejlesszük közösségi értékeinket, az igazságosság jegyében cselekedjünk, közéletünkben pedig kerüljünk mindenfajta szélsőséges megnyilvánulást!


A helyi önkormányzati választások előtt is meggyőződtem arról, azt követően pedig még jobban kikristályosodott bennem, hogy a rám és a képviselő-testületre bízott feladat sokrétű, összetett és maximális felelősséget követel meg mindannyiunktól.

 

A 2019-2024-es önkormányzati ciklusban ismét igyekszem megszolgálni bizalmukat, a képviselő-testülettel közösen pedig olyan döntéseket kívánunk meghozni, melyek elsődlegesen városunk és az Önök érdekeit szolgálják!

 

Őszinte tisztelettel,
Farkas Szilárd polgármester