Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015.01.14

Díjazták a legszebb letenyei karácsonyi kirakatokat

A Letenyéért Közéleti Egyesület (LKE) Letenye Város Önkormányzatával közösen hirdette meg a Karácsonyi kirakatversenyt az ünnepvárás időszakában. Az öt tagú társadalmi zsűri (Farkas Szilárd Letenye Város Polgármestere, Szabó Katalin grafikus, a zsűri elnöke, Mikóné Farkas Ildikó a testület Humán és Ügyrendi Bizottságának elnöke, Molnár Ferencné a Derűs Évek Nyugdíjas Klub elnöke, Ráczné Lánczok Zsuzsanna a Letenyéért Közéleti Egyesület elnöke) január 7-én áttekintette az összes ünnepi díszbe öltöztetett letenyei üzlet kirakatáról készült fotókat és hosszas véleményezés után konszenzusra jutott.   

 

letenye-karacsonyi-kirakatverseny.jpg

(A fotón szerepelnek - b-j - Ráczné Lánczok Zsuzsanna az LKE elnöke, Kaczeus Zsófia a Tutika ABC képviseletében, Szabó Katalin a zsűri elnöke, Dr. Czigány Attila a Kazay Endre Gyógyszertár vezetője, Kovács Béláné a Virágkuckó tulajdonosa, Farkas Szilárd polgármester)
 

A verseny ünnepélyes eredményhirdetésére kedden került sor a városháza dísztermében.
A zsűri 15 üzlet kirakatát találta érdemesnek az értékelésre, amelyeket oklevelekkel ismert el. Az első három helyezett tárgyjutalomban is részesült. A kirakatverseny I. helyezettje a Kazay Endre Gyógyszertár lett, akik gravírozott díjat helyezhetnek ki a patika kirakatába. II. helyezést ért el a Kossuth úti Virágkuckó, a III. helyezést megosztva a Mezőgazdasági Bolt és a Tutika ABC nyerte el. Az okleveleket és a díjakat Farkas Szilárd polgármester adta át. A szervezők mindenkinek köszönik, akik időt, munkát és pénzt áldoztak a díszítésre, ugyanakkor a jövőben mint a városvezetés, mint pedig a civil szervezetek gyakori egyeztetést kezdeményeznek a település vállalkozásaival, vállalkozóival, mert csak velük együtt lehet gazdaságilag is erősebbé tenni kisvárosunkat.