Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2016.04.26

Csiribiri Letenyén

A Letenyei Hóvirág Óvoda szervezésében április 16-án (szombaton) immár nyolcadik alkalommal került sor a helyi és a környező intézmények óvodásainak kulturális bemutatójára. A rendezvénynek a helyi művelődési ház adott otthont, melynek színháztermét idén is megtöltötték az érdeklődő szülők, hozzátartozók, gyerekek - mondta a Letenye Médiának Csököly Józsefné főszervező, letenyei óvodapedagógus. A találkozót Farkas Szilárd polgármester és Friman Jánosné óvodavezető nyitotta meg.

 

letenye-csiribiri-ovodas-talalkozo-1.jpg

 

letenye-csiribiri-ovodas-talalkozo-2.jpg


Évről évre egyre színvonalasabb tartalommal telítődik ez a délelőtt és igazán élményt nyújtó mind a gyerekek, mind a felnőttek számára. Ez az alkalom nem a versenyről, nem a minősítésről szól, nincs szakmai zsűri. Az a cél, hogy jól érezzük magunkat, miközben örülhetünk a sok mesének, vidám gyermekdaloknak, táncoknak.
Idén betegség miatt több csoportnak is le kellett mondania a részvételről, pedig lelkesen, örömmel készültek a bemutatóra.

 

letenye-csiribiri-ovodas-talalkozo-3.jpg

 

letenye-csiribiri-ovodas-talalkozo-4.jpg

 

letenye-csiribiri-ovodas-talalkozo-5.jpg


Ez alkalommal a Letenyei Alapfokú Művészeti Iskola táncosai nyitották meg a találkozót. A továbbiakban a letenyei, becsehelyi, bánokszentgyörgyi, muraszemenyei óvodások mutatták be azt, amikben örömüket lelik. Hallhattunk, láthattunk sok-sok mesét, népi hagyományokat ápoló gyermekdalokat, körjátékokat, vásáros játékot.
A rendezvény végén nagy tapssal jutalmazták a színpadra felsorakozott szereplőket a nézők, majd a helyi óvoda vendégül látta a kis óvodásokat és az óvodapedagógusokat - mondta végezetül a letenyei óvodapedagógus.