Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2022.07.03

Bölcsődei nevelés fejlesztésére nyert több mint 200 milliót Letenye

Magyarország Helyreállítási és Ellenállóképességi Terve RRF-1.1.2-2021 kódszámú Bölcsődei nevelés fejlesztése című felhívásra Letenye Város Önkormányzata által benyújtott pályázatot a Miniszterelnökség RRF Terv Végrehajtásáért és Fejlesztéspolitikai Jogi Ügyekért Felelős Helyettes Államtitkárság vezetője 205.714.505 forint összegű támogatásra érdemesnek ítélte.

Az elfogadott támogatási intenzitás: 100% - tájékoztatta honlapunkat Farkas Szilárd polgármester, aki elmondta: a Támogatói okirathoz szükséges feltételek teljesítése folyamatban van. A Lechner Nonprofit Kft-vel illetve a Családbarát Magyarország Központtal kötendő együttműködési megállapodás aláírása a város önkormányzatának oldaláról már megtörtént.

A támogatási szerződés tervezetét, annak megkötéséhez szükséges információkat és teendőket a későbbiekben kapjuk meg és a fejlesztés részleteiről a későbbiekben adok tájékoztatást – tette hozzá végül a városvezető.
A tervezett 166 négyzetméter alapterületű bölcsődeépület a Lechner Központ mintaterv katalógusából került kiválasztásra a BMTK2021–019 számú minta alapján.

A tervek letölthetők a https://bolcsodemintaterv.lechnerkozpont.hu/tervek internetes oldalról.

letenye-bolcsode-2022.jpg