Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015.06.29

Ballagás és tanévzáró a letenyei Andrássyban

A Letenyei Andrássy Gyula Általános Iskola június 19-én rendezte meg ünnepélyes tanévzáróját és a nyolcadik osztályosok ballagását. A hetedikesek virágfüzérekkel dekorálták a folyosókat, az udvart, a tornatermet. Az ünnepség végül a tornateremben zajlott, az eső miatt. Sajnos, nem tudott jelen lenni minden osztály.  A ballagók, a szülők, meghívott vendégek, a szereplő gyerekek, az énekkar, a kitűnő tanulók és a jutalmazott diákok lehettek részesei a szép ünnepélynek. (A többi osztály a tanteremben zárta a tanévet.) Búcsúztak a nyolcadikosok, búcsúztattak a hetedikesek, az igazgató asszony, és a szülők. Az emlékezés a nyolc évre megható versekben, idézetekben, tartalmas gondolatokban fogalmazódott meg.
 

letenye-iskola-tanevzaro-1.jpg

 

letenye-iskola-tanevzaro-2.jpg

 

letenye-iskola-tanevzaro-4.jpg

 

Három nyolcadikos diák- Ács Eszter, Bicsák Izabella, Kele Martin Tibor- jutalomkönyvet vehettek át Farkas Szilárd és Pál Józsefné polgármesterektől.  Az énekkar hangulatos dalokkal színesítette a műsort.
Az idei tanévzárónk különleges volt. Négy kollégától köszöntünk el: Molnár Katalin, Süle Erzsébet, Somogyi Andrásné tanítónő, Torma Rózsa tanárnő négy évtizedes színvonalas, áldozatos munkáját a Pedagógus Szolgálati Emlékérem átadása kíséretében köszönte meg Pusztai Ferencné igazgató és Farkas Szilárd polgármester - írta az iskola.
A tanévzáró blokkban Igazgatónő értékelte a tanévet. Tájékoztatta a résztvevőket az elért eredményekről, a tanulók sikereiről, a lebonyolított pályázatokról. Köszönetét fejezte ki a szülőknek a tanévben tanúsított együttműködésért. Néhány gondolatban vázolta a jövő feladatait. Átadta az 52 kitűnő bizonyítványt, a versenyek helyezettjeinek a jutalomkönyveket.
A Szózat közös éneklésével fejeződött be az Andrássy ballagási és tanévzárói ünnepsége.