Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.09.05

Autót, informatikai eszközöket is kap a letenyei családvédelem

A közelmúltban hivatalosan is megkezdődött Letenye Város Önkormányzata egyik nyertes projektjének megvalósítása.

A TOP-4.2.1-15-ZA1 - Szociális alapszolgáltatások infrastruktúrájának bővítése, fejlesztése című felhívásra nyújtott be önkormányzatunk támogatási kérelmet, így 100%-os intenzitással, közel 11 millió Ft-os összeggel lehetőség nyílt a Letenyei Család- és Gyermekjóléti Központ fejlesztésére – mondta honlapunknak Farkas Szilárd polgármester.

A támogatott projektről és a beszerzésekről a napokban Mozsolics Klárával, az intézmény vezetőjével egyeztetett a városvezető.

 

letenye-farkas-szilard-polgarmester.jpg

(Farkas Szilárd polgármester és Mozsolics Klára intézményvezető)

 

A projekt során informatikai eszközök (számítógép, nyomtató, szoftverek, kiegészítők), demonstrációs eszközök (projektor, vetítővászon), irodai berendezések (zárható és nyitott szekrények, asztalok, székek, iratmegsemmisítő, szalagfüggöny) és egy gépjármű (Dacia Duster), valamint kiegészítői (téli gumi garnitúra, gyerekülés, tetőcsomagtartó, vonóhorog, hólánc, GPS navigáció) beszerzését indította el a letenyei önkormányzat.

A projekt kapcsolódik az önkormányzat által beadott szociális város-rehabilitációs pályázathoz.

A beszerzett eszközök fenntartását, szükség esetén pótlását állami normatívából és az önkormányzati költségvetési kiegészítésből vállalja a szolgálat - tudtuk meg Farkas Szilárdtól.