Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015.04.30

Arany minősítést is kiérdemeltek a letenyei hastáncosok

Április 25-én Zalakaroson MenDan hotelben került megrendezésre a VII. Z'ALAddin hastáncverseny. A nagykanizsai Zhafíra hastánccsoport vezetője által szervezett és lebonyolított verseny célja az volt, hogy az orientális táncot népszerűsítse, megismertesse és megkedveltesse a közönséggel. A megmérettetésen Michalovics Mónika /Sheba/ hastánctáncoktató letenyei  tanítványai is kiemelkedő eredményeket értek el.

 

letenye-hastanc-0.jpg

 

letenye-hastanc-1.jpg


A Sheba Tündérei tánccsoport Oriental Dance című koreográfiájával mini kategóriában ezüst minősítést szereztek.
Mini szóló kategóriában Gerák Hanna arany minősítést szerzett Gipsy Girl című táncával. A Sheba Csillagai Hastánccsoport tini kategóriában osztatlan sikert arattak, maximális pontszámmal kategóragyőzelmet arattak Bollywood táncukkal. Neves szakemberekből nemzetközileg elismert táncművészekből álló zsűri teljesítményüket arany minősítéssel jutalmazta. Gyerek szóló kategóriában Gerák Réka Raqs Sharqi tánca ezüst minősítést kapott. A gyerek csoportból: Gerák Hanna, Halász Boglárka, Koltai Dominika, Bíró Bianka, Kiss Dorina, a tini csoportból pedig: Bencsik Hanna, Gerák Réka, Hencz Regina, Horváth Katalin, Kovács Dorina, Kovács Borbála és Bencsik Patrik szerepeltek.

 

letenye-hastanc-2.jpg

 

letenye-hastanc-3.jpg


A koreográfiákat készítette és betanította Michalovics Mónika (Sheba). A csodálatos ruhakölteményeket pedig Iványi Gabriella tervezte és készítette. A táncosok a III. Lenti Táncversenyen is hasonlóan jól szerepeltek, és szép eredményekkel tértek haza.