Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.03.23

Április 4-én lesz lomtalanítás Letenyén

A városban keletkezett háztartási lomokat április 4-én (szerdán) szállítja el a nagykanizsai székhelyű Viridis-Pannonia Nonprofit Kft.

A cég azt kéri, hogy aznap a lomokat reggel 7-óráig helyezzék ki az ingatlan előtti közút mellé úgy, hogy az a forgalmat ne akadályozza és a lomot a célgépek és a dolgozók is könnyen meg tudják közelíteni.

letenye-lomtalanitas-2018.jpg

(Lomtalanítás Letenyén a Bajcsy utcában)

Felhívják a lakosság figyelmét, hogy a lomtalanítás során kizárólag nagy darabos, azaz a közszolgáltatás keretében rendszeresített gyűjtőedény méreteit meghaladó lomhulladék kerül elszállításra.

A kihelyezett lom nem tartalmazhat háztartási hulladékot, építési törmeléket, kerti hulladékot, faágat, autógumit, elektronikai hulladékot (pl. hűtőszekrény, televízió) illetve veszélyes hulladékot (pl. festék, gyógyszer, ólomakkumulátor, vegyszer).

A most el nem szállított elektronikai és veszélyes hulladékok nyitvatartási idő alatt ingyenesen leadhatók a Csányi utcai hulladékudvarban.

A cég a lomhulladékot egy helyről csak egy alkalommal szállítja el.

A lomtalanítás során csak azon ingatlanok elől szállítják el a lomot, amelynek tulajdonosa vagy tulajdonosai a szemétszállítási díjat legalább 2017 végéig kifizették.