Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2016.12.10

Adventi mézeskalács sütés a letenyei iskolában

Iskolánk életében hosszú évekre tekint vissza ez a szép hagyomány. A téli szünet kezdetéig több alkalommal szervezünk programokat az ünnepvárás jegyében.
A karácsony várás hangulata járta át a december hónap napjait iskolánkban. Advent van, a szeretet, béke, várakozás ideje.
Rohanó világunkban felnőttekkel, gyerekekkel egyaránt megnyugtató, kellemes élményt nyújtott a december 8-án megrendezésre kerülő mézeskalács sütés.
Gyerekek, pedagógusok, szülők, nagyszülők egyaránt nagy lelkesedéssel készültek erre a napra.
Több csoportban készültek a kreatív díszítésű sütik. Az egyéni és közös ötletekkel, megoldásokkal adventi hangulatot varázsoltak a résztvevők.
A sülő mézeskalácsok fahéjillata lengte be az iskolát. Jó volt látni a pirosló gyermekarcokat, örömtől ragyogó arcú szülőket, nagyszülőket.
Az elkészült „remekműveket” kis alkotóik nagy örömmel kóstolták meg, kínálták társaiknak, tanáraiknak, szüleiknek, nagyszüleiknek.
Az ünnepek, hagyományok az összetartozás érzését erősítik. Az ünnepre hangolódás sikeres volt, amint a képekből is kiderül -kaptuk a hírt és a fotókat a Letenyei Andrássy Gyula Általános Iskolából.

 

letenye-iskola-mezeskalazs-sutes-1.jpg

 

letenye-iskola-mezeskalazs-sutes-2.jpg

 

letenye-iskola-mezeskalacs-sutes-3.jpg