Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.10.15

A letenyei ovisokért jótékonykodtak - Képgalériával

A Letenyei Hóvirág Óvoda szombaton kora délután ismét megrendezte Mozdulj Letenye címmel a harmadik jótékonysági futóversenyét, amely ezúttal kerékpárosokkal is kibővült.
A szép időben lezajlott programra 111-en neveztek, de voltak olyanok is, akik nem tudtak eljönni, viszont a nevezési díjat elküldték, például így tett a Letenye SE teljes felnőtt focicsapata is.

A helyi iskola udvarából rajtoló verseny során több távot kellett leküzdeni, a kerékpárosok a Letenye-Tótszerdahely-Tótszentmárton-Becsehely-Letenye útvonalon hajtottak, míg a futás 7, 5 és 3 km-es távon zajlott.
Az úgynevezett Minimanó táv, amelyen az apróságok és szüleik indultak a sportpálya és az iskola között volt kijelölve.
A rajtokat Farkas Szilárd letenyei polgármester indította.

 

letenye-ovoda-jotekonysagi-futoverseny-2017.jpg


A kerékpárosok között a férfi kategória első helyezettje Cseresnyés Péter államtitkár, a térség országgyűlési képviselője lett, aki 39 perc, 2 másodperces idővel győzött.

A biciklis gyermek kategóriát Zsohár Fanni, a nőit Zsohár Andrea nyerte. A Minimanó távon első Balassa Ákos, második Zeng Xianhui Chen, a harmadik pedig Kovács Adél lett. A rövid távon (3 km) a lányoknál első lett Horváth Zsóka, második Marton Klaudia és harmadikként Varga Emese ért célba.
A fiúknál Tóth Boldizsár, Balassa László, Horváth Bence volt a befutó sorrend. Az 5 km-en első lett Gyergyák Mercédesz, második lett Mázsa Kis Anikó, harmadikként Vukics Hanna futott be a célba. A 7 km-en a férfi kategóriát Rudolf Tamás ultrafutó nyerte, őt követte Bagarus Zoltán és Pacsa Zoltán.

A 7 km-es női kategóriában Bedő Katalin volt a legjobb, majd Tislérné Fábics Zsuzsa és Tálosi Evelin kapott érmet. A 7 kilométeres távon a gyerek kategóriát Orsós Norbert nyerte, majd Czommer Héra és Tamás Gergő lett a legjobb. Becsületfutó különdíjat kapott Takács Krisztián, aki 10 éves és a 7 kilométer végig futotta.
Friman Jánosné óvodavezető honlapunknak elmondta, a nevezési díjból befolyt összegből óvodai fejlesztő játékokat, eszközöket vásárolnak az apróságoknak.

A képgalériát az alábbi fotóra, linkre kattintva nézhetik meg.

Letenye jótékonysági futóverseny 2017

LETENYE MÉDIA Friss hírek, fotók, videók