Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.04.08

A becsehelyiek győztek a letenyei versenyen

Letenyén pénteken a kastélyparkban került megrendezésre a felmenő rendszerű katasztrófavédelmi ifjúsági verseny járási fordulója. A megmérettetésen öt csapat (Bázakerettye 2 csapat, Becsehely, Muraszemenye, Letenye) vett részt.
A verseny során közlekedésbiztonsági, lakosságvédelmi, természetvédelmi, tűzoltási, műszaki mentési, árvízvédelmi, iparbiztonsági és tereptani feladatokat kellett megoldani az általános iskolás tanulóknak.
A díjakat Dobos István tűzoltó alezredes, a Nagykanizsai Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője adta át.
A legjobb a Becsehelyi Általános Iskola, Balassa Istvánné által felkészített ötfős fiúcsapata lett, ők képviselik a járást az április 12-én a zalaegerszegi Dísz téren rendezendő megyei fordulón.
A letenyei csapatnak Farkas Szilárd polgármester külön ajándékot nyújtott át. A versenyen segítettek a Nyugat Dunántúli Vízügyi Igazgatóság Letenyei Felügyelőségének dolgozói, a mentőállomás vezetője, a járási Mura Mentőcsoport tagjai valamint a Nagykanizsai Rendőrkapitányság munkatársai.

 

letenye-katasztrofavedelmi-verseny-2017.jpg

(A győztes becsehelyi csapat a letenyei platánnál. (B-j) Horváth Péter, Kanizsai Szilárd Erik, Balassa Ádám, Bölcz Máté, Hóbor András és felkészítőjük Balassa Istvánné)

 

letenye-katasztrofavedelmi-verseny-2017-2.jpg

(A letenyei csapat tagjainak Farkas Szilárd polgármester adott át ajándékcsomagokat.)