Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.10.29

5 koronavírusos, 8 járványügyi megfigyelés alatt Letenyén

"Tisztelt Letenyeiek!
A mai járványügyi határozatok alapján az új koronavírus járvánnyal összefüggésben Letenyén az alábbi számú megbetegedések és járványügyi megfigyelés alá helyezések történtek.

Tisztelettel kérem a lakosságot, hogy a járványügyi készültséggel összefüggésben lévő szabályokat szíveskedjenek szigorúan betartani, az előírt helyeken viseljenek orrot, szájat eltakaró mosható vagy sebészi maszkot és a személyes higiénét is teremtsék meg!

Tisztelettel köszönöm meg együttműködésüket!
Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!" - közölte Facebook oldalán csütörtökön este Farkas Szilárd letenyei polgármester.

A városvezető a Letenye Médiának elmondta, mint az igazolt koronavírusosok, mint a járványügyi megfigyelés alatt lévők Letenyén vannak, jelenleg egyikük sem szorul kórházi kezelésre.

letenye-koronavirus-2020.10.29..jpg

Dolgozók és gondozottak fertőződtek meg egy Lenti idősotthonban

A különféle találgatások és pletykák elkerülése érdekében Horváth László Lenti polgármestere videóban tájékoztatta a lakosságot a Lentiben lévő koronavírus helyzetről. Mint az október 28-án rögzített felvételen mondta, a városban a tájékoztatás szerint 17 fő igazoltan koronavírusos beteg van, akik otthonukban várják a gyógyulást és a karantén végét.