Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.10.10

344 köbméter szociális tűzifát osztanak ki Letenyén

A közelmúltban Letenye Város Önkormányzatának Humán és Ügyrendi Bizottsága a helyi rendeletben foglaltaknak megfelelően elbírálta a szociális célú tüzelőanyag felhívásra benyújtott lakossági kérelmeket. Önkormányzatunkhoz a meghirdetési időszakban több, mint 270 igény érkezett.

Előzmény, hogy Letenye Város Önkormányzata a Belügyminisztérium által kiírt szociális célú tüzelőanyag pályázat pozitív bírálatának köszönhetően mintegy 313 erdei köbméter jóváhagyott mennyiséget vásárolhat, közel 7 millió forint értékben.

Közbenjárásomra azonban a megítélt támogatási összegből nagyobb mennyiségre, mintegy 344 erdei köbméter keménylombos tűzifa vásárlására nyílt önkormányzatunknak lehetősége. Ennek eredményeként pedig több letenyei család részére adhatunk és szállíthatunk ki egy, vagy kettő köbméter keménylombos tűzifát az idei tél beállta előtt.

A meghozott bizottsági döntésekről a közeljövőben minden kérelmezőt írásban értesítünk, addig is kérjük szíves türelmüket! - tájékoztatta honlapunkat Farkas Szilárd letenyei polgármester.

letenye-farkas-szilard-polgarmester-2019.jpg