Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.11.02

14 koronavírusos Letenyén

Tisztelt Letenyeiek!
A mai járványügyi határozatok alapján az új koronavírus járvánnyal összefüggésben Letenyén az alábbi számú megbetegedések és járványügyi megfigyelés alá helyezések vannak érvényben.

Tisztelettel kérem a lakosságot, hogy a járványügyi készültséggel összefüggésben lévő szabályokat szíveskedjenek szigorúan betartani, az előírt helyeken viseljenek orrot, szájat eltakaró mosható vagy sebészi maszkot és a személyes higiénét is teremtsék meg!

Tisztelettel köszönöm meg együttműködésüket!
Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra! - írta Facebook oldalán vasárnap Farkas Szilárd letenyei polgármester.

Időközben újabb járványügyi határozatok érkeztek Letenyére, így városunkban hétfő estére már 16 igazolt koronavírusos esetet találtak és további 16 fő járványügyi megfigyelés alatt van.

letenye-koronavirus-2020.11.02..jpg

97 koronavírusos Nagykanizsán - Dél-Zala Press

Tisztelt Kanizsaiak!A mai naptól szigorúbb új, elsősorban a maszkhasználatot érintő szabályok léptek életbe az egyre élesebbé váló járványügyi helyzet okán!A szigorítás értelmében: a szórakozóhelyen,vendéglátóüzletekben,illetve a sportrendezvények vendéglátó részein is kötelező lesz a maszk viselése, amelyet kizárólag az étel és az ital elfogyasztásának idejére lehet levenni!