Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


LETENYE

 

 

Cikkek

2015.01.23

Újabb eszetlen rongálás Letenyén

/ Menüpont: LETENYE

letenye-rongalas.jpgA napokban újabb eszetlen rongálás történt Letenyén. Ezúttal a Béci patak Béke utcai hídjánál lévő lámpa volt a célpont.

 
Teljes bejegyzés

2015.01.21

Temetőket ellenőriztek a Letenyei járásban

/ Menüpont: LETENYE

letenye-bajcsy-utcai-temeto.jpgA helyszíni ellenőrzések során minden esetben jegyzőkönyvet vettek fel, amelyben rögzítették a feltárt hiányosságokat, és azok pótlására határidőt állapítottak meg.

 
Teljes bejegyzés

2015.01.20

CUCCOT vettek Letenyén

/ Menüpont: LETENYE

cannabis-fuves-cigi.jpg"Hát naívan megkérdeztem hogy milyen CUCCOT. Hát füvet szívnak de jól be is állt már tőle ez volt a válasza. Nagyot néztem, megpróbáltam vele beszélni meg a többiekkel is hogy mért csinálják, erre csak annyit mondtak, hát mi mást csináljanak egész nap, már nincsenek el fű nélkül."

 
Teljes bejegyzés

2015.01.18

Itt van Letenye Város hivatalos Facebook oldala! Kérjük, lájkolja!

/ Menüpont: LETENYE

letenye-varos-facebook-oldala.jpgLetenye Város hivatalos Facebook oldalát Farkas Szilárd polgármester, mérnök-informatikus regisztrálta a közösségi oldalon.

 
Teljes bejegyzés

2015.01.14

Díjazták a legszebb letenyei karácsonyi kirakatokat

/ Menüpont: LETENYE

letenye-karacsonyi-kirakatverseny.jpgA kirakatverseny I. helyezettje a Kazay Endre Gyógyszertár lett, akik gravírozott díjat helyezhetnek ki a patika kirakatába. II. helyezést ért el a Kossuth úti Virágkuckó, a III. helyezést megosztva a Mezőgazdasági Bolt és a Tutika ABC nyerte el.

 
Teljes bejegyzés