Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.07.03

Leszólítják, kocsiba tuszkolják, elrabolják a fiatalokat - Hamis lánclevél terjed a Facebookon

Ha igaz ez a Facebook, bejegyzés, akkor akár így is nyomtalanul eltűnhet az Ön gyereke! De nem igaz, ez egy Facebookon terjedő hamis "lánclevél".

emberrablas.jpg

"Szeretném minden ismerősöm figyelmét felhívni!!!!!! Győrben egy nagy fekete autóból 4 jól szituált fiatalember szólít le fiatal (14-18 év közötti) fiúkat és lányokat, valamilyen utcát, hidat, vagy bármit keresve. Amikor a leszólított gyerek elmondja, hogy merre van, amit keresnek, úgy tesznek, mintha nem hallanák, és közelebb hívják az illetőt. Miután ő gyanútlanul közelebb megy, megpróbálják az autóba tuszkolni, és ha ez sikerül, a gyereket innentől kezdve senki nem látja többet. Egyik ismerősöm lányát próbálták meg így elrabolni (péntek, fényes nappal a Szigethy Attila utcában! ADYVÁROS ), de neki szerencsére sikerült elmenekülnie. A rendőrség tud a dologról, de valamilyen okból nem publikálja, azért írtam, hogy mindenki beszélgessen el a csemetéjével, és akit tud, értesítsen erről, amit írtam, mert tényleg nem vicc....!!!! Ha már hallani nem lehet róla sehol, legalább itt figyelmeztessétek az ismerőseiteket!! "
Én most beszéltem egy ismerősömmel telefonon,és Ő azt mesélte,hogy Egerben is lesötétített fekete Mercedesszel próbálkoznak a 14-19 év közötti gyerekekkel!
Hol élünk?
A Rendőrség ilyenkor mit csinál?????
KÉRLEK, ADD TOVÁBB, MERT ÉLETEKET MENTHETSZ VELE!!!!"

Forrás: Tóth Boglárka - Facebook

A bejegyzés, amely ismét felbukkant a Facebookon nem új, hanem egy 2009-es ún. lánclevél, amely minden alapot nélkülöz. A kamu hírt már évekkel ezelőtt leleplezte az Index.