Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.09.11

Lefejelte és jól elverte a kerékpártolvajt

A lenti rendőrök aljas indokból vagy célból elkövetett könnyű testi sértéssel gyanúsítanak egy 28 éves rédicsi férfit.
A gyanú szerint a férfi 2014. szeptember 8-án 14 óra körüli időben azért vert meg egy 22 éves külsősárdi fiatalembert, mert azt hallotta, hogy pár nappal korábban ellopta a biciklijét - amelyet a rendőrök le is foglaltak - , így amikor meglátta a feltételezett elkövetőt először szidalmazta, majd megütötte és „lefejelte”. A további bántalmazás azért hiúsult meg, mert a fiatalabb férfi elfutott. A verés következtében a 22 éves ember az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett, amely miatt magánindítvánnyal élt támadója ellen.

 

kerekpartolvaj.jpgA lenti nyomozók a férfit alig egy órán belül otthonában elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki, aki a terhére rótt bűncselekmény elkövetését beismerte.
A Lenti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán a 28 éves Zs.Viktor ellen aljas indokból vagy célból elkövetett könnyű testi sértés bűntett, míg a 22 éves férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.