Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.09.07

Lányokat vert fullrészegen a zalai kocsmahuszár

Furcsa, hogy a férfiak nem védték be a kocsmában (elnézést presszóban) megvert lányokat.

Egy ittas férfi a gellénházi presszóban szidalmazta, provokálta, majd pedig bántalmazta a baráti társaságot.
Egy erősen ittas állapotú középkorú férfi 2014. június 07-én este a zala megyei Gellénháza presszójában beszélgetést kezdeményezett egy hatfős, fiatalokból álló baráti társasággal.
Kis idő elteltével minden előzmény nélkül hangnemet váltott, szidalmazta, és provokálni próbálta őket, mire az egyik lány rászólt, hogy hagyja abba. A férfi erre a lány mögé
lépett, fejbe verte és megszorította a jobb karját. Ezt látva egy másik lány is próbálta csitítani, eltolni, de a férfi őt is meglökte, amitől hanyatt a földre esett.

 

megvert-no.jpg


Ezután a társaság férfi tagjait provokálta, verekedést kezdeményezett, de közben a földre lökött sértett ismét megkísérelte jobb belátásra bírni. Az agresszív férfi ekkor újra megtámadta, arcul ütötte, majd a padon ülő másik sértettet újra fejbe ütötte, a mellette ülő harmadik lányt pedig két kézzel hátulról fojtogatta, lehúzta a padról, majd a felálló sértettet ököllel orrba vágta, mit ahogy ököllel egy másik sértettet is arcul ütötte.
A sértettek a bántalmazások következtében 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.
A cselekmény miatt a Zalaegerszegi Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat a terhelt ellen a Zalaegerszegi Járásbíróság előtt - tudatta a Letenye Médiával Dr. Pirger Csaba a Zala Megyei Főügyészség szóvivője. (A fotó illusztráció)