Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2022.11.20

Ne hagyjuk otthon a családtagjainkat!

Ez a mondat sok mindenre vonatkozhat, de ebben a cikkben főleg azokról az üdülésekről lesz szó, amikor is az ember szeretne nemcsak minden emberi családtagjával, több generációval együtt nyaralni, hanem még négylábú barátait sem szeretné otthon hagyni.

 

Szerencsére napjainkban egyre több helyen van erre lehetőség, és sorra vezetik be a szállodák a különféle kutyabarát szolgáltatásaikat. Érdemes ezeket alaposan átnézni, hogy hol kaphatja meg házi kedvencünk is a maximális kényelmet és kényeztetést.

 

hotel-birkenhof.jpeg

 

Alpesi magyaros vendéglátás

 

A Hotel OTP Birkenhof**** szolgáltatásai bőven adnak módot arra, hogy a család minden tagja, beleértve az idősebb és a fiatalabb generációkat is, megtalálja a számára kedvező és kikapcsolódást nyújtó időtöltést.

 

A wellness és spa élményeket keresők fürdőzhetnek a nemrég felújított fürdőcentrumban, válogathatnak a különféle masszázs szolgáltatásokból, a kulináris élvezetek iránt érdeklődők pedig kipróbálhatják nem csupán a nemzetközi konyha remekeit, hanem belekóstolhatnak a helyi ízvilágba.

 

Mivel az ausztriai szálloda magyar kollégákkal büszkélkedhet, így teljes mértékben a hazai hotelekben megszokott barátságos, kedves, szolgálatkész hozzáállással találkozhatunk, és természetesen a gasztronómiai különlegességek között visszaköszön a hazai ízvilág is, akinek erre van szüksége.

 

Kirándulás kutyával az osztrák lejtőkön

 

A Hotel OTP Birkenhof**** Dél-Ausztria gyönyörű alpesi legelői, hegyei és völgyei között helyezkedik el, így nagyszerű alkalmat biztosít négylábú kedvenceink sétáltatására is. Azonban mivel a szarvasmarha-állomány is megtalálható helyenként a hegyi dűlőkön, ezért érdemes a szálloda honlapján is megtalálható információkat elolvasni, hogy mit kell tenni, ha legelésző tehenek közelébe érkezünk.

 

Az állatbarát hozzáállás a szálloda mindennapi működésének a része. A dolgozók maguk is nagy kutyabarátok, így biztosak lehetünk benne, hogy kedvenceink állandó kényeztetésben fognak részesülni. Sőt, vannak olyan túrák, amikor el is kísérnek minket egy-egy kirándulásra.

 

Kutyabarát szálloda

 

Megérkezvén a hotelbe, máris szívélyes fogadtatásban lesz részünk. Mindenki, akinek van valamilyen házi kedvence, tudja, hogy a velük való utazás olyan, mint amikor egy gyereknek csomagolunk össze, számtalan dolgot össze kell készíteni.

 

Másoknak esetleg apróságoknak tűnnek, de egy kutyatulajdonos számára igazán szívet melengető, hogy bekészítve a szobába kutyatál, kutyaágy és kis meglepetés vár minket. A szálláshoz jár egy “Kutya a szobában” tábla is.

 

A szálloda közelében elvihetjük a kutyusunkat egy kis szépítkezésre, körömvágásra is a kutyakozmetikába. Sokszor aggódunk azon, hogy mi lesz, ha elvisszük magunkkal a kis kedvencünket, de közben történik valamilyen kisebb baleset. Ekkor sincs gond, a szálloda erre is gondolt. A faluban van egy állatorvos, aki maradéktalanul ellátja a négylábúakat is, ha probléma adódna.

 

A gazdiknak készült egy házirend, amelynek szabályait illik betartani, ha kutyussal érkezünk egy szállodába!