Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2016.04.18

Fontos! Keressük! Kérlek, Osszátok!

baleset-ausztria-1.jpg

 

Azt a két magyar szemtanút – egy piros kamion sofőrjét; és egy személygépkocsival haladó, 35 év körüli hölgyet – akik 2016.03.18-án, délután 16 óra magasságában az Ausztriából hazafelé tartó A21-es autópályán, a 19-es km kőnél, az alább csatolt linken található balesetet látták és a helyszínen segítséget nyújtottak.
A baleset egy osztrák rendszámú (osztrák, idős sofőrrel) Audi Q3-as autó és egy magyar rendszámú (magyar, idősebb sofőrrel) Suzuki Ignis között történt. A baleset okozója az osztrák sofőr volt, aki hátulról, óriási sebességgel belehajtott a Suzukiba. A Suzuki Ignisben utazó 4 utas közül 1 életét vesztette a baleset utáni napon a kórházban. A helyszínen ennek a két szemtanúnak az adatait az osztrák rendőrök a magyar autóban utazók szeme láttára kérték el, most viszont azt állítják, hogy nekik senki sincs feljegyezve. A vétkes sofőr a rendőröknek azt mondta, hogy a Suzuki vezetője a hibás, mely természetesen nem igaz, ezt szeretnénk a szemtanúkkal igazolni.
A szemtanúk nagyon rendesek voltak, felajánlották, hogy tanúskodnak, ha kell, hiszen a baleset elég csúnyára sikerült, és egyértelmű volt, hogy ki a vétkes. A kamion sofőrje segített a felborult Suzuki utasait kihúzni az autóból, vízzel kínálta őket, a hölgy pedig felajánlotta, hogy két embert haza tud fuvarozni Magyarországra.
Kérlek benneteket, hogy minél többen osszátok meg, mert ugyan minimális az esélye, de hátha megtaláljuk ezt a két embert, mert sajnos nagyon úgy tűnik, hogy az osztrák rendőrök nincsenek segítségünkre, így rajtuk múlik az ügy sorsa.
Édesanyánkat elvesztettük a balesetben, de ezt a csatát nem fogjuk!
Ha bárki tud információval szolgálni, vagy esetleg magára ismer, az alábbi telefonszámokon kérem, jelentkezzen:
Németh Attila: +36 70 550 3577
Kovács Tamás: +36 70 216 8117

(Forrás: Facebook)

 

baleset-ausztria-2.jpg