Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.04.30

Egzotikus utak luxus igényekre szabva a Morea Exkluzívnál

Egzotikus utak a világ legszebb úti céljaira felső kategóriás luxus szolgáltatásokkal és kényelemmel? A Morea Exkluzív utazási iroda specialitása, hogy elérhetővé teszi az általuk megszokott kényelmet és minőséget a legmagasabb igényekkel rendelkező utazóknak.

Olyan egzotikus helyszíneket válogatott össze a kínálatában, ahol a szállások és szolgáltatások tekintetében kielégítik a felsőkategóriás luxus igényeket.

 

egzotikus-utak.jpg

 

Emellett olyan többlet szolgáltatásokat nyújt, amelyekkel az egzotikus utak legtökéletesebb megvalósulását segíti:

  • Az utazást több évtizedes tapasztalattal, exkluzív utakra és luxus utazásokra specializálódott utazásszervező munkatársuk szervezi.

  • Az utazásszervező személyesen ismeri azokokat az úti célokat, ahol megkaphatja az utazó azokat a személyre szabott szolgáltatásokat, amelyekre szüksége van egy felsőkategóriás luxus utazás során.

  • Felméri a személyes igényeket és ezek alapján alakítja ki a legmegfelelőbb utazást. Személyre szabott utazásokat szervez.

  • Minden lehetőséget megragad, hogy új információkhoz jusson az általa kínált úticélokról és szállásokról. Rendszeresen látogatja az utazási helyszíneket és resortokat.

  • Szinte bármilyen kérést, exkluzív igényt el tud intézni, az általa kínált szálláshelyekkel és szolgáltató partnerekkel való kiváló kapcsolatainak köszönhetően.

A Morea Exkluzív az egzotikus utakhoz az Indiai-óceán, a Csendes-óceán és a Karib-tenger szigetein ajánl felsőkategóriás szállásokat.

A legnépszerűbb luxus igényeket is kielégítő egzotikus úti cél a Maldív-szigetek, amely a nászutasok első számú célpontja, de párok, családok és baráti társaságok is megtalálják a számításukat. Minden igényre található megfelelő szolgáltatásokat nyújtó, türkizkék lagúnával körbevett resort sziget az Indiai-óceán közepén, távol a világ zajától.

Seychelle-szigetek a tengerparti pihenésen kívül, kirándulásokra, felfedezésekre csábít. A buja trópusi növényzettel átszőtt szigetek a világ legszebb strandjait rejtik gránitsziklás partokkal és föléjük hajló pálmafákkal.

Mauritius a legdélebbi egzotikus úti cél az Indiai-óceánon a Morea Exkluzív kínálatában, ahol a nyaralást kulturális élményekkel, természeti látnivalókkal, botanikus kertekkel, vízesésekkel fűszerezhetjük. Nászutasok, párok és családok is megtalálják itt a számításukat.

Kinek a bakancslistáján ne szerepelne Francia Polinézia szigetvilága! A Csendes-óceán távoli ékszerdoboza trópusi növényekkel dúsan borított szigeteket rejt. Bora Bora türkizkék lagúnái fölött cölöpökön álló vízivillái romantikus nyaralásra csábítanak.

A Karib-tenger szigetei, köztük Jamaica, Barbados vagy a Bahamák felhőtlen kikapcsolódást kínálnak családoknak és pároknak. A csodálatos tengerpartok mellett természeti és kulturális élményeket is kínálnak.