Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013.12.16

Köszönet koncertet adott Becsehelyen a letenyei Mákvirág Citerazenekar

December 13-án a becsehelyi faluházban adott köszönet koncertet a letenyei Mákvirág Citerazenekar. Cselényi József Attila az együttes vezetője a Letenye Médiának elmondta, hogy ezzel a koncerttel köszönték meg a citerazenekar támogatóinak önzetlen segítségét.

becsehely-dalarda.jpg

becsehely-faluhaz.jpg

A műsorban közreműködött Horváth István Radnóti díjas versmondó, Németh Ferenc hegedűs és barátai valamint a nagykanizsai Thury barantások. A program első felében népdalcsokrokat játszott a letenyei citerazenekar a második felében pedig híres zeneszerzők (Weiner, Kodály, Bartók, Liszt, Bramhs) népzenei feldolgozásait saját hangszerelésben adta elő a Mákvirág. A programon jelen volt Halmi Béla letenyei és Németh Géza becsehelyi polgármester is.

becsehely-faluhaz-koncert.jpg

becsehely-faluhaz-program.jpg

A zenekar köszönetet mond támogatóinak, akik a következők: Letenye Város Önkormányzata (Halmi Béla polgármester), Becsehely Község Önkormányzata (Németh Géza polgármester), Fáklya Művelődési Ház és Könyvtár - Letenye, Becsehely község Közművelődéséért és Kulturális Fejlődéséért Alapítvány, Molnár Farm Kft - Becsehely, Varga Szárnyas - Becsehely, Murapart Kft - Csörnyeföld, Janoplan - Oláh János vállalkozó, Kirner A. Zoltán atya. Az együttes köszönő okleveleket valamint az első önálló cd-jét ajándékozta a támogatóknak - tudtuk meg Cselényi Attilától. (Fotók: Tóth Zsolt - Letenye)