Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.07.17

Kiskorú lányokat molesztált egy rendőr alezredes - Kettővel le is feküdt

Zala megyében is szemérem elleni erőszak miatt letartóztattak egy volt hévízi rendőrtisztet, most egy volt Tolna megyei zsaruról derült ki, hogy "szereti" a gyerekeket.
Kiskorúak veszélyeztetésével gyanúsítanak egy volt Tolna megyei rendőrtisztet, aki bűnmegelőzési foglalkozások résztvevőivel szemben követte el a bűncselekményeket - közölte a Tolna Megyei Főügyészség eseti megbízott szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

pedomaci.jpg

Bali-Fülöp Zsuzsanna elmondta: a gyanúsított magát bűnmegelőzési és drogprevenciós szakértőnek feltüntetve tartott tanfolyamokat diákoknak.
A képzéseken azonban nem bűnmegelőzési témájú előadásokat tartott, hanem megpróbált közel férkőzni a részt vevő lányokhoz, ajándékokat vásárolt, és szexuális tartalmú feladatokat adott nekik - tette hozzá.
A gyanú szerint a 2013. decemberben történt őrizetbe vételét megelőző években összesen 21 lánnyal törekedett intim kapcsolat kialakítására; két lánnyal - beleegyezésükkel - szexuális kapcsolatot létesített, hat kiskorú lánnyal pedig szeméremsértő cselekményeket végzett.
Közlése szerint az alezredesi rangban szolgált, jelenleg előzetes letartóztatásban lévő férfi tagadja a bűncselekmények elkövetését.
A nyomozást a Szekszárdi Nyomozó Ügyészég folytatja, vádat a Központi Nyomozó Főügyészség Kaposvári Regionális Osztálya emelhet - mondta az eseti megbízott szóvivő. MTI
 

A zalai rendőr esetéről, aki a kisfiúkat "szerette" részletek ITT OLVASHATÓK.