Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.07.30

Kigyulladt egy kamion az M7-esen Fonyódnál! Teljes útzár, terelés! Videóval

Halálos közúti közlekedési baleset történt 2014. július 30-án 9 óra 31 perc körüli időben az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán a 157-es kilométer szelvényben (Táskai pihenőhelynél). A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy tartályos kamion – eddig tisztázatlan körülmények között – felborult. A kamion kigyulladt, a jármű vezetője a helyszínen életét vesztette. (police.hu)

Teljes szélességében lezárták az M7-es autópályát Fonyódnál - A Nagykanizsa felé vezető oldalon autózókat leterelik a sztrádáról.

 

kigyulladt-kamion-m7.jpg

 

"Eloltották a tűzoltók az M7-esen lángoló kamiont - Közös erővel, több habsugárral és több tartálykocsiról táplálva oltották el a balatonboglári, a marcali, a keszthelyi, a kaposvári, a siófoki és a nagyatádi tűzoltók az M7-es autópálya 157-es kilométerszelvényénél szerda délelőtt felborult, üzemanyagot szállító kamion lángjait. Az oltási munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította a helyszínen. Az elsődleges információk szerint a balesetben a kamion sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen belehalt sérüléseibe.
A szerda délelőtti baleset utáni helyreállítási munkálatok hosszabb ideig eltartanak. A szalagkorlát elfolyt, az úttest pedig megolvadt. A lángokat végül a balatonboglári, a marcali, a keszthelyi, a kaposvári, a siófoki és a nagyatádi tűzoltók közös erővel oltották el. A műszaki mentési munkálatokat követően az autópálya érintett szakaszán helyre kell állítani a két útpályát elválasztó szalagkorlátot és újra kell aszfaltozni az utat, emiatt a sztráda hosszabb ideig zárva marad a forgalom elől."

(Forrás: BM OKF - Facebook. Fotó, videó: Szabó Dénes - Facebook)