Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.10.24

Kigyulladt egy busz az M7-esen - 49-en voltak rajta

Kigyulladt egy autóbusz az M7-es autópályán péntek reggel Siófok és Zamárdi között a Nagykanizsa felé vezető oldalon, az utasok közül senki nem sérült meg - tájékoztatta a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

 

kigyulladt-busz-m7-autopalya.jpg

 
Bázelné Mihályka Szabina közölte: a 113-as kilométernél történt balesethez a siófoki tűzoltókat riasztották, kiérkezésükkor az autóbusz utastere lángolt.
Az autóbusz 49 utassal Budapestről tartott Szlovéniába. Amikor a tüzet észlelték a sofőr félreállt, mindenki időben le tudott szállni a járműről. Az utasok elszállításáról gondoskodtak.
A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatott, hogy a műszaki mentés idejére a rendőrök a külső és a leállósávot lezárták, a forgalom belső sávon halad.

Később arról tájékoztattak, hogy egy utast kórházba vittek megfigyelésre füstmérgezés gyanújával, a többiek elhelyezéséről a mentesítő járat megérkezéséig a busztársaság gondoskodott. A forgalom az érintett szakaszon újra zavartalan. MTI (Fotó: MTI - Varga György)