Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.09.30

Kicsit átfújt a szél a VW Borán - Laza volt a sofőr, mint a Rigalánc

Valószínűleg az ország leglazább sofőrjét intették le a zsaruk, akik maguk sem hittek a szemüknek, amikor közlekedni látták ezt a VW Borát.
Úgy vett részt a győri forgalomban, hogy a jármű karosszéria elemei hiányoztak.
A Győri Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának beosztottjai kedden reggel a 19 megyés intézkedés sorozat keretein belül Győr-Ménfőcsanak és környékét ellenőrizték.

 

karosszeria-nelkul-1.jpg

 

vw-bora.jpg

 

Az egyenruhások 8 óra 40 perckor Győrben, a Királyszéki úton észlelték, hogy egy VW típusú gépjármű, lakott területen kívül kivilágítatlanul haladt, ezért ellenőrizték. A sofőr igazoltatáskor vezetői engedélyét valamint a kocsi forgalmi engedélyét a rendőröknek átadni nem tudta.

  

karosszeria-nelkul-4.jpg


A rendőrök megállapították, hogy a jármű a közúti forgalomban úgy vett részt, hogy első-hátsó lökhárítója, jobb oldali első-hátsó ajtaja valamint első hatósági jelzése nem volt felszerelve, ezért hátsó hatósági jelzését átvételi elismervény ellenében átvették és ellene szabálysértési feljelentést tettek.
A 31 éves győri gépjárművezető az általa elkövetett KRESZ szabálysértéseket elismerte - közölte kedden a Rendőrség honlapján a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság. (Fotók: GYMSMRFK)