Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.04.13

Kétségbeesetten, bocsánatát kérve keresi apja 19 éves lányát!

"ELTŰNT A KÉPEN LÁTHATÓ GYÖNYÖRŰ KISLÁNYOM!! VORÁK ALEXSZANDRÁNAK HÍVJÁK FEKETE RÖVID HAJÚ A KÉP FRISS. A SZEMÉLY LEÍRÁSA 165.CM MAGAS VÉKONY TESTALKATÚ 60KG KÖRÜLI A SÚLYA! MA DÉLUTÁN 5 ÓRA 15 PERCKOR TŰNT EL KÉREK MINDENKIT AKI CSAK TUD RÓLA HÍVJON A 06702072922- ES TELEFON SZÁMON VAGY A 06702966409-ES TELEFON SZÁMON VAGY ÉRTESÍTSEN A 0624789557-ES PRIVÁT VEZETÉKES SZÁMON KÖNYÖRÖGVE KÉREK MINDEN KEDVES JÓRAVALÓ EMBERT BARÁTOT BARÁTNŐT ISMERŐST ÉS ISMERETLENT HOGY SZÓLJON HÍVJON ÉRTESÍTSEN BENNÜNKET MERT SE ÉJJELÜNK SE NAPPALUNK AZ ELTŰNÉSE MIATT!!! BÁRMILYENEN TELEFONOS SEGÍTSÉGET MEGTÉRÍTEK KIFIZETEM!!!! KÉRLEK KICSI LÁNYOM ADJ ÉLETJELET MAGADRÓL HÍVJ MINKET KÖNYÖRGÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A DAGIDOKI@CITROMAIL.HU -RA IS ÍRHATNAK PRÍVÁTBAN VAGY A DAGIDOKI@GMAIL.COM RA IS VÁROK MINDEN FAJTA INFORMÁCIÓT A KISLÁNY ELTŰNÉSÉVEL KAPCSOLATBAN!!!! KÉRVE KÉREK SŐT KÖNYÖRGÖM OSSZÁTOK MEG SEGÍTSETEK NEKÜNK!!!!

eltunt-vorak-alexandra.jpg

A kislány Kisskunlacházáról tűnt el.

MINDENBEN IGAZAT ADOK TUDOM HOGY TÚLZÁSOKBA ESTEM!!! KÉRLEK KÖNYÖRGÖM MINDEN ÚGY LESZ AHOGYAN TE SZERETNÉD AHOGYAN TE AKAROD CSAK GYERE HAZA HAD BIZONYÍTSAM BE HOGY TUDOK MÁS LENNI !!!!! SEMMI VESZTENI VALÓD NINCS MERT HA NEM TARTOM BE A FELÉD TETT ÍGÉRETEMET BÁRMIKOR ELMEHETSZ!!!!! KÖNYÖRGÖM NE ÍGY SZAKADJUNK EL EGYMÁSTÓL ÉDESANYÁD ÉS ÉN IS KÖNYÖRÖGVE KÉRÜNK HÍVJ FEL LEGALÁBB BESZÉLJÜNK!!!! KÖNYÖRÖGVE KÉRLEK MOST TÉNYLEG TE IRÁNYÍTASZ , NINCSEN VESZTENI VALÓD KÉRLEK GONDOLD MEG!!! MINDEN ÚGY LESZ AHOGY SZERETNÉD SZAVAMAT ADOM!! MEGVÁLTOZOM SOHA TÖBBÉ NEM MONDOK SEMMI ROSSZAT,TUDOD HOGY ÉDESANYÁDNÁL ÉS A TOMIÉKNÁL IS BETARTOTTAM NÁLAD IS BEFOGOM CSAK ADJ EGY LEHETŐSÉGET KÖNYÖRGÖM NEKED!! MINDENÉRT BOCSÁNATOT KÉREK TUDOM HOGY HIBÁZTAM RÉGI MÓDI VAGYOK DE MEGVÁLTOZOM ESKÜSZÖM MIATTAD MEGÉRI NAGYON DE NAGYON SZERETÜNK TÉGED NE ÍGY VÁLJUNK EL EGYMÁSTÓL ANYA IS ÉN IS ÉS A KICSIK IS MEGSÍNYLIK EZT AZ EGÉSZET A KIS ANASZTÁZIA 20 PERCENKÉNT VELEM SIR LÁTJA HOGY NYOMKODOM A SZÁMÍTÓGÉPET ÉS SIROK ÉS Ő IS SIR!! KÉRLEK LEGYEN SZÍVED ÉN MINDIG ADTAM ÉS ADTAM MINDENKINEK EGY ÚJ LEHETŐSÉGET MOST UGYANEZT KÉREM TŐLED!!! MEGTALÁLTUK A ROVÁT ÍRÁSÚ KIS KÖNYVEDET ANIKÓVAL LEFORDÍTOTTUK MÁRCIUS 21-ÉN BESZÉLTÉL A FÉLIXEL!! SOK MINDEN MÁS IS KIDERÜLT DE ENGEM MÁR EZ SEM ÉRDEKEL CSAK KÖNYÖRÖGVE KÉRLEK GYERE HAZA,VAGY LEGALÁBB HÍVJ FEL VISSZA HÍVLAK BÁRHOL BÁRMIKOR!! NAGYON FONTOS VAGY NEKÜNK NE DOBD EL A CSALÁDODAT KÉRLEK KÖNYÖRGÖM CSAK EGY ESÉLYT AGY TUDOD NAGYON JÓL HOGY NINCS MITŐL TARTANOD SOSEM BÁNTANÁLAK AZZAL HOGY BECSAPLAK ENNYIRE MÁR ISMERHETSZ!! KÉRLEK KÖNYÖRGÖM ADJ EGY ESÉLYT CSAK EGY ESÉLYT ÉS HA NEM MŰKÖDNE MÉG MINDIG ELMEHETSZ KÉRLEK LÉGY TEKINTETTEL ÉDESANYÁDRA A TESTVÉREIDRE NAGYON SZERETÜNK!!

KÖSZÖNÖM SZÉPEN A SOK KEDVES JÓ EMBERNEK A MEGOSZTÁST ÉS A SEGÍTSÉGET FANTASZTIKUSAN ARANYOSAK VAGYTOK NEM IS TUDOM MIT MONDJAK!! MILLIÁRD ÉS MILLIÁRD KÖSZÖNET JÓ TUDNI HOGY VAN MÉG SZERETETT ÉS MEGÉRTÉS ÉS EGYÜTTÉRZÉS EBBEN AZ ORSZÁGBAN SZÍVBŐL KÍVÁNOM MINDANNYIÓTOKNAK ,HOGY A JÓ ISTEN ÁLDJON MEG BENNETEKET ERŐBEN EGÉSZSÉGBEN BOLDOGSÁGBAN!!! REMÉLEM SEGÍTENI FOG ÉS HAZA KERÜL AZ ÉN KICSIKÉM!! KÖSZÖNÖM!!"

Forrás: Vorák András - Facebook