Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.12.21

Két teherkocsinak is nekicsapódott az autós Zalában

Ketten sérültek meg a zalaegerszegi balesetben.

Egy 31 éves pókaszepetki férfi az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon belül gyógyuló, könnyű, míg egy 59 éves pókaszepetki asszony nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett abban a közlekedési balesetben, amely 2014. december 20-án 11 óra 10 perckor történt a 74 és a 76-os főutak közös szakaszán, Zalaegerszegen.

 

teherautonak-csapodott-1.jpg

 

teherautonak-csapodott-2.jpg

 

teherautonak-csapodott-3.jpg

 

A rendelkezésre álló adatok szerint a 31 éves fiatalember Opel típusú autójával és utasával közlekedett a Balatoni út irányából Neszele városrész felé, amikor eddig még tisztázatlan körülmények között a 49+330 kilométerszelvényben nekiütközött az úttest jobb szélén parkoló Fiat Scudo típusú teherautó hátuljának, amely az ütközést követően a jobb oldali szalagkorlátnak csapódott. A karambol után a személyautó egy szemből érkező Opel Campo típusú teherautóval is koccant, majd ez a jármű is a szalagkorlátnak ment. A balesetben a tehergépkocsik vezetői nem sérültek meg; a személyautó sofőrjét és az utasát a mentők kórházba vitték.
Az eset körülményeit a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja - közölte vasárnap a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság. (Fotók: ZMRFK)