Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012.09.12

Képviselői felajánlásnak köszönhetően készült el Letenye 100%-os tulajdonában lévő ÉKKÖV Kft. honlapja

 Farkas Szilárd önkormányzati képviselő Kustor Ferenc ügyvezetővel, közösen gondolkodás eredményeként jött létre a weboldal, amely már „időszerű” volt a cég Interneten történő megjelenésére, közzétételére.
Korábban a kft. nem fordított hangsúlyt az Internet, mint marketing- , reklámeszköz és cégbemutatás kiaknázására, így mindennemű on-line felület nélkül élte mindennapjait.

 

letenye-ekkov.jpg

 

Örömömre szolgált ügyvezető igazgató úrral történő közös akarat, miszerint a cég részt kíván venni a digitális világban, be kíván kapcsolódni a világháló rendszerébe, mely tevékenységem egyik részét érintette. Külön nagyszerű, hogy önkormányzati képviselőként ismét (korábban: virágok és virágföld felajánlása a strandfürdő részére, lenolaj kence felajánlása a kempingben helyet foglaló apartmanházak és vizesblokk külső felületkezelésére) eleget tettem feladataimnak és bízom abban, hogy e produktum jó szolgálatot tesz a cégnek és a cég tevékenységei és leendő megrendelők közös hangot találnak, érdekeik metszésbe kerülnek, ezzel fellendítve a cég filozófiájában, jövőképében és küldetésében felvázolt lehetőségeket.

A weboldal bemutatja a cég jelenlegi tevékenységeit, elvégzett munkáit, leendő megrendelők számára biztosított szolgáltatásait.
Az oldalt számos fénykép referencia színesíti, ezzel főként a vizualitást kívántam megcélozni.
Honlapon közzétett információk egy részre, a cégbemutatáson túl bizonyos jogszabályoknak, törvényi előírásoknak is meg kellett felelnie, többek között a közérdekű adatokra vonatkozó és 2009. évi CXXII. a köztulajdonban álló gazdasági társaságok takarékosabb működéséről szóló törvény rendelkezéseinek, így a közérdekű adatok elérhetőek az érdeklődők számára.

A térségben működő internet-szolgáltató biztosítja az ekkov.hu domain nevet és a hozzá kapcsolt tárhely-szolgáltatást is, így a cég honlapja a napokban ezen az internetcímen lesz elérhető:
www.ekkov.hu/