Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2016.10.04

Zalaegerszegről tűnt el

A Kaposvári Rendőrkapitányság eljárást folytat Horváthné Portik Mónika eltűnése miatt. A 42 éves asszony még július 23-án 11 órakor autóbusszal Kaposvárról Zalaegerszegre indul. A délutáni órákban jelentkezett telefonon keresztül egy családtagjának, elmondása szerint Zalaegerszegről, azonban azóta életjelet nem adott magáról, tartózkodási helye ismeretlen.

 

eltunt-horvathne-portik-monika.jpg

 

Az asszony felkutatásával kapcsolatban tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre, ezért kérjük a lakosság segítségét!
Horváthné Portik Mónika körülbelül 160-165 centiméter magas, körülbelül 70 kilogramm testsúlyú, enyhén molett testalkatú. Haja barnás alapon, vörös árnyalatú, nyakközépig érő. Utoljára viselt ruházata ismeretlen. A somogyjádi nő korlátozó gondnokság alatt áll.
A Kaposvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható nő tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén - írta a police.hu.