Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015.08.22

Zalában jelentették be szülei, hogy az M7-es pihenőjénél eltűnt 8 éves kislányuk

Utazásuk során vették észre a szülők, hogy kislányuk valamelyik autós pihenőben maradt.

Az M7-es autópálya teljes magyarországi, illetve az M5-ös autópálya Pest megyei szakaszán keresik a rendőrök azt a nyolc éves román kislányt, akinek eltűnését 2015. augusztus 22-én 8 óra 11 perckor jelezték szülei a Zala Megyei Rendőr-főkapitányságon.

 

elveszett-kislany-m7.jpg

 

A család romániai lakhelyéről Letenye irányába tartott személyautóval, közben több autós pihenőhelyen megálltak. Utazásuk során vették észre, hogy 8 éves kislányuk, Cureceanu Maria Alessia valamelyik pihenőben maradt.

A kislány haja hosszú, világos árnyalatú. Fehér színű blúzt visel, amin rózsaszín szívek láthatók, kék színű nadrág van rajta, amelynek lábszárát kislány motívum díszít.

A gyermek román állampolgár, angolul ért és beszél.

A rendőrség kéri, akinek bármilyen információja van az eltűnt kislánnyal kapcsolatban, haladéktalanul hívja a 112-es segélyhívó számot, vagy értesítse a Zala Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06-92/311-510-es telefonszámon.

Előkerült a 8 éves román kislány

Az olasz rendőrök az édesapát értesítették telefonon 2015. augusztus 22-én 14 óra körüli időben arról, hogy a kislányt egy magyarországi autós pihenőben egy család találta meg, akik továbbvitték, majd Triesztben az olasz hatóságoknak átadták.