Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015.08.11

Véletlenül bukott le egy nagykanizsai kábítószer termesztő - Fotókkal

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. augusztus 10-én 15 óra 45 perckor Nagykanizsán a helyi körzeti megbízott az idős korúak bűnmegelőzéssel kapcsolatos tájékoztatási feladatát végezte, amikor az egyik lakásnál észlelte, hogy furcsa szag terjeng a levegőben. A lakás tulajdonosának felkutatása után, a zalai rendőrök házkutatást tartottak, amelynek során 46 tő különböző fejlettségű cannabis növényt, valamint több dunsztos üvegben és egy papírdobozban tárolt cannabis növényi törmeléket találtak. Ezt követően a nyomozók átvizsgálták a férfi által használt másik lakást is, ahol további 11 tő cannabis növényt találtak.

 

nagykanizsa-kabitoszer-termeszto-0.jpg

 

nagykanizsa-kabitoszer-termeszto-1.jpg

 

nagykanizsa-kabitoszer-termeszto-2.jpg

 

nagykanizsa-kabitoszer-termeszto-3.jpg

 

A rendőrök a kifejlett növényeket, palántákat, törmeléket valamint a termesztéshez szükséges eszközöket lefoglalták. A nyomozók a 42 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. A férfi a kihallgatása során a terhére rótt bűncselekmény elkövetését elismerte.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a 42 éves nagykanizsai lakos ellen - tudatta kedden a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság. (Fotók: ZMRFK)