Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2016.09.14

Unokatestvére kocsiját törte össze a zajki férfi

Bejelentés érkezett a rendőrségre kedden délelőtt, hogy Lasztonyán, az éjszaka folyamán feltehetően elloptak egy személyautót.
Fél órával később a tulajdonos összetörve megtalálta az autóját a Lasztonyát és Bázakerettyét összekötő mellékúton, ahová időközben a gyanúsított is visszatért.
A 18 éves fiatalember elmondta a helyszínen lévő rendőröknek, hogy a balesetet megelőzően egy családi összejövetelen voltak, ahol a gépkocsi tulajdonosa a hajnali órákban elaludt.
Amikor ezt észlelte, kivette a sértett zsebéből az autó kulcsát, majd annak tudta és beleegyezése nélkül, egy barátjával együtt elhajtott a járművel, azonban néhány kilométerrel odébb lesodródott az útról és szalagkorlátnak üközött a kocsival. A baleset során anyagi kár keletkezett az autóban, de személyi sérülés nem történt.
A rendőrök a helyszínen elfogták a jogosítvánnyal nem rendelkező fiatal zajki férfit, előállították a helyi rendőrkapitányságra és gyanúsítottként hallgatták ki jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - írta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

zajki-ferfi-lopott-auto.jpg

 

zajki-ferfi-lopott-auto-2.jpg