Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.05.05

Tizenkét óra leforgása alatt hat baleset történt Somogy útjain

A kadarkúti, a nagyatádi, a kaposvári és a siófoki hivatásos tűzoltókat is balesetet szenvedett járművek mentéséhez riasztották péntek délután, az éjszakai órákban és szombat hajnalban is.
Jutánál három személyautó karambolozott péntek délután. A balesetet szenvedett autókat a kaposvári hivatásos tűzoltók áramtalanították. Az eset során senki sem sérült meg.

somogymegye-baleset-2018.jpg

Ezzel egy időben Mike Kossuth Lajos utcájában egy személyautó és egy kamion ütközött, utóbbi az út menti árokban állt meg. A személyautó a rakomány nélküli kamion alá szorult. Az eset során senki sem sérült meg. A műszaki mentést a helyi önkéntes, a kadarkúti önkormányzati és a nagyatádi hivatásos tűzoltók végezték. ű
A forgalom azután indult meg az érintett szakaszon, hogy kamionmentő segítségével kivontatták a balesetet szenvedett járművet az árokból, amely ezután folytatni tudta útját. Másfél órával később Lábod és Görgeteg közötti úton két személyautó ütközött.

somogymegye-baleset-2018-2.jpg

A nagyatádi hivatásos tűzoltók végezték a járművek áramtalanítását. Az egyik gépkocsi vezetőjét a mentők kórházba szállították. Kaposmérőben hídfőnek ütközött egy autó. A kocsi vezetőjét a mentőszolgálat munkatársai emelték ki a felborult járműből.
A balesetnél a kaposvári hivatásos tűzoltók avatkoztak be. Az M7-es autópálya lepsényi szakaszán szalagkorlátnak hajtott, majd az árokban állt meg egy személyautó szombatra virradó éjjel.
Az ütközés után mind a négy utas ki tudott szállni az autóból, egyiküket a mentők kórházba szállították. A hajnali órákban a nagyatádi tűzoltókat riasztották, a városuk Dózsa György utcai körforgalmában kisodródott egy autó és az oldalára borult. Az eset során senki sem sérült meg. (Fotók: Kaposvár HTP, Nagyatád HTP, Siófok HTP - BM OKF Médiaszerver)