Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.12.06

Rálőtt feleségére, majd végzett magával egy férfi Zalában

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy 53 éves férfi december 6-án (hétfőn) délután 14 óra 30 perc körüli időben a Zala megyei Gyenesdiáson, a Jókai utcában található egyik lakóházban, majd azt követően az utcán is egy kézi lőfegyverrel több alkalommal rálőtt 45 éves házastársára. A hölgy súlyosan megsérült, jelenleg kórházban kezelik.

A Terrorelhárítási Központ műveleti egységének közreműködésével az elkövetőt a helyszínen felkutatták, de a rendőrök már csak a férfi halálát tudták megállapítani; önkezével véget vetett életének.

Az eset körülményeit a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja - tájékoztatott a megyei rendőrség.

Frissítés

Több fegyvert és lőszereket tartott engedély nélkül otthonában az a férfi, aki hétfő este több lövéssel megsebesítette feleségét, majd végzett magával - közölte kedden az MTI megkeresésére a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Pál-Tóth Evelin elmondta, hogy az 53 éves férfi hétfő délután Gyenesdiáson, egy Jókai utcai házban maroklőfegyverrel többször is rálőtt 45 éves feleségére, akivel megromlott a viszonya. Az asszony még autóba tudott ülni, a férj azonban az utcán is több, a jármű szélvédőjén áthatoló lövést adott le rá.

A nő a keszthelyi kórházba hajtott, ahonnan súlyos sérülései miatt Nagykanizsára vitték, ahol megműtötték. Az elkövetőre a lövöldözés helyszínén holtan találtak rá, miután öngyilkosságot követett el - közölte az állami hírszolgálat. (Fotók: ZMRFK)

gyenesdias-tek-1.jpg

gyenesdias-tek-2.jpg

gyenesdias-tek-3.jpg