Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.03.30

Rablás miatt keresik Kovács Józsefet!

A rendelkezésre álló információk szerint ismeretlen tettes március 30-án (csütörtökön) 3 óra körül kirabolt egy 55 éves férfit a sükösdi otthonában. A rendőrök az adatgyűjtések eredményeként beazonosították a feltételezett elkövetőt. A 37 éves Kovács József hercegszántói lakos tartózkodási helye ismeretlen, a felkutatására tett intézkedések nem vezettek eredményre, ezért vele szemben a Bajai Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki.

 

sukosd-rablas.jpg

 

Kovács József körülbelül 186-196 centiméter magas, kisportolt testalkatú. Bal vállán tenyérnyi nagyságú sárkány mintájú, a jobb vállán szintén tenyérnyi nagyságú halálfej mintájú tetoválást visel.

A bajai rendőrök kérik, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-300-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.
(Forrás: Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság)