Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015.07.12

Otthonukban tört rájuk a zalai trió

Három zalaegerszegi férfi ellen vádemelési javaslattal zárta a nyomozást a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság.

 

A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak még tavaly december 17-én a késő délutáni órákban behatoltak egy pacsai ingatlanba; annak ajtaját betörték, és a náluk lévő baseballütővel, valamint alumínium csővel a házban lévő embereket megverték, melynek következtében egy ott élő 39 éves nő nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

 

A vallomások alapján az eset előzménye az volt, hogy az egyik gyanúsított kislányát – zalaegerszegi otthonából – Pacsára vitték az ott élő rokonok, melyet az apa sérelmezett, ezért ment el később két társával a pacsai házhoz. Mindhárom ember tagadta a cselekmény elkövetését a gyanúsítotti kihallgatása során.

 

baseball-uto.jpg

 

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az 52 éves F. György és a 22 éves F. Roland ellen csoportosan elkövetett magánlaksértés bűntett, valamint súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, míg a 23 éves F. Partik ellen csoportosan elkövetett magánlaksértés bűntett, valamint könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az ügyben keletkezett nyomozási iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Zalaegerszegi Járási Ügyészségnek - közölte vasárnap a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.