Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2016.07.28

Mérges zenész és ismerősei mentek murakeresztúri romákhoz

rendorsegi-auto-felirat.jpg

 

A Letenye Média Facebook üzenetben arról értesült, hogy állítólag romákra támadtak a múlt héten szombat hajnalban Murakeresztúron.

Az üggyel kapcsolatosan tájékoztatást kértünk a Zala Megyei Rendőr-főkapitányságtól, ahonnan csütörtökön Sznopek Veronika szóvivőtől az alábbi információt kaptuk:

"A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. július 24-én 4 óra 3 perckor egy ismeretlen személy tett bejelentést a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, hogy Murakeresztúron, többen megtámadtak egy személyt. Néhány perccel később a sértett is rendőri segítséget kért, elmondta, hogy a férjét négy ember bántalmazta, a bejárati ajtót pedig betörték.

A helyszínre érkező járőrök hat személyt találtak egy ház előtti füves területen, akik vitatkoztak egymással. A tanúk meghallgatását követően a rendőrök megállapították, hogy a bejelentő és családja az éjszaka során, egy szórakozóhelyen voltak, ahol az együttes egyik tagjának kocsiját ismeretlen személy megrongálta. A zenész és ismerősei odamentek a sértett lakásához, mivel azt gondolták, hogy az ott élő személyek információt tudnak adni a történtekről. Dörömböltek, kiáltoztak az ajtó előtt, míg a sértett fia be nem engedte őket a házba. Ott hangos szóváltás alakult ki közöttük, de bántalmazás nem történt. A rendőrök a lakásban sem rongálás, sem dulakodás nyomát nem látták, anyagi kár nem keletkezett.

Az ügyben magánlaksértés vétség elkövetésének gyanúja miatt eljárást indított a Nagykanizsai Rendőrkapitányság."