Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015.11.06

Megölte feleségét egy férfi Pákán

Őrizetbe vette a rendőrség azt a 67 éves férfit, aki a gyanú szerint csütörtök délelőtt Pákán késsel halálra sebezte feleségét, majd magával is végezni akart - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu weboldalon. A mozgássérült elkövetőt a kórházban megoperálták.
A rendőrség közlése szerint a délelőtti órákban egy idős asszonyra pákai otthonában holtan talált rá egy hozzátartozója.

 

paka-gyilkossag.jpg

 

Az áldozatot órákkal korábban a férje egy késsel olyan súlyosan megsebesítette, hogy a nő belehalt sérüléseibe. A férfi ezután önmagával is végezni akart, sérülései miatt a mentők kórházba vitték.
A zalai rendőrök emberölés megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást a 67 éves férj ellen, akit őrizetbe vettek.
Sznopek Veronika, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI érdeklődésére elmondta: az áldozat 66 éves volt, akire a lánya talált rá csütörtök délelőtt. A házban még este is tartott a helyszíni szemle, így azt is vizsgálják még, hogy mikor történt a tragédia.
A Zalai Hírlap online kiadása az eset kapcsán arról adott hírt, hogy a férj mozgássérült, aki járókerettel közlekedik. Miután a feleségét többször megszúrta, magának is súlyos sérüléseket okozott, ami miatt a kórházban meg kellett operálni. MTI
(Fotó: illusztráció. Police.hu)