Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015.06.07

Megölte a nagykanizsai nőt

Befejezték a nyomozást a zalai rendőrök. Több bűncselekmény miatt kell felelnie a nagykanizsai férfinak.

 

nagykanizsa-gyilkossag.jpg

 

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014 őszén a szomszédjai holtan találtak egy 48 éves nagykanizsai nőt otthonában. A holttest állapota miatt a szakértők akkor kizárták a bűncselekmény gyanúját, ezért a Nagykanizsai Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálta az esetet. A szakértők azt állapították meg, hogy az asszony 2013 augusztusának végén halt meg.

 

A nagykanizsai kórház ügyeletes orvosa 2014. június 12-én értesítette a rendőröket, hogy egy súlyosan sérült 58 éves férfit láttak el, akinek a sérülései bántalmazásból származhatnak. A nyomozás során kiderült, hogy a férfit 24 éves nevelt unokája verte meg, és a gyanú szerint idős nagymamáját szexuálisan zaklatta. A zalai rendőrök ekkor hozták összefüggésbe a fiatalembert a nagykanizsai nő halálával, mert kiderült, hogy korábban dolgozott az asszonynál.

 

nagykanizsa-gyilkossag-2.jpg

 

A férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, aki beismerte, hogy 2013 nyarán megfojtotta és megerőszakolta 48 éves ismerősét, továbbá azt is bevallotta a kihallgatásán, hogy bántalmazta nagyszüleit, azonban a nagymamája sérelmére elkövetett szexuális erőszakot tagadta.

 

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály Vizsgálati Alosztálya emberölés, súlyos testi sértés, személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vádemelést javasolt a 24 éves nagykanizsai férfi ellen, és a nyomozási iratokat megküldte a Zalaegerszegi Járási Ügyészségnek - közölte vasárnap a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.