Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2016.04.03

Lovászi, szentpéterúri, pacsai férfiak futtatták a 17 éves lányt

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kényszerítés bűntett, kerítés bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást három férfival szemben. A rendőrségre február 25-én érkezett bejelentés arról, hogy egy lányt bezárva tartott, bántalmazott és idegen férfiakkal való együttlétre kényszerített több férfi.

zala-megye-oromlany.jpg

A zalai rendőrök az esetről történt feljelentést követően széleskörű adatgyűjtést végeztek, majd március 30-án 6 óra körüli időben lakóhelyeiken felkutatták és elfogták a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket, akiket a megyei rendőr-főkapitányságra előállítottak.
A gyanú szerint a három férfi rendszeres anyagi haszonszerzés reményében megszervezte és közreműködött abban, hogy a 17 éves lány és az eddig még nem azonosított további sértettek pénzért intim kapcsolatot létesítsenek férfiakkal.
A fiatal lányt többször együttlétre kényszerítették és bántalmazták, melynek következtében nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.
Az egyik pacsai gyanúsított megszervezte, illetve rávette a sértettet arra is, hogy négy héten keresztül Németországban örömlányként dolgozzon.
A nyomozók a lovászi, szentpéterúri és pacsai férfiakat gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat, amit a Zalaegerszegi Járásbíróság április 1-jén elrendelt. (Forrás és videó:
ZMRFK)